Anti-Stress Massage,
avagy
Stresszoldó Masszázsok


Stressz- és görcsoldó-. izomlazító-, relaxáló masszázsok!

Blokkoldástól a harmonizálásig, regenerálástól- az energetizálásig!

Akár egy kezelésen belül is!

Próbálja ki alakformáló-, bőrmegújító kezeléseinket is!

Rólunk

Frissítve: 2019.05.05.

 

Partnereink:

gallery/life 1 logo
gallery/web like facebook
gallery/masszázs, gm

Üdvözlöm!

Horváth Attila vagyok, 50 éves és két gyermek édesapja. Eddigi pályafutásomat hosszú lenne felsorolni, ezért a lehető legrövidebbre fogom.
 
Dolgoztam gyárban 3 műszakban, voltam középvezető, rendőr, vállalkozó és megbízott cégvezető, biztonsági alkalmazott és személyi titkár, dolgoztam műanyag-fröccsöntő-üzemben, pékségben, gumis műhelyben/teher/, és egyszerű rakodómunkásként. Az élet számos területét kipróbáltam. Életem során egy dolog nem változott. Lehetőségeimhez mérten segíteni azokon, akik hozzám fordultak segítségért. 1997-ben Reiki tanfolyamot végeztem, s igaz, kimagasló eredménnyel fejeztem be az akkor még több hónapig tartó tanfolyamokat, számomra mégsem ez volt az, amivel foglalkoznom kellett.

 

Út a masszázshoz:

2010 év elején, gerincsérülés miatt - egy rossz mozdulat elég volt hozzá - rövid időre részlegesen, majd 2011 január elejére - ennek folyamodványaként - teljesen munkaképtelenné váltam. A későbbiekben, a mindkét lábat érintő bénulási folyamat megelőzése képpen, öt műtétet helyeztek kilátásba.


Schád Magdolna  (weboldala:http://managermassage.info/)  - későbbi mentorom - által kifejlesztett és alkalmazott masszázsnak, valamint a súlyfürdőnek köszönhetően nemcsak talpra álltam, de Magdolna megtanított az általa kifejlesztett masszázsfogásokra is.
   
E masszázst továbbfejlesztve-, kiegészítve az ismert közel és távol-keleti, valamint karib térségi- és indonéz masszázsfogásokkal, párosítva a Tradicionális Tibeti Reiki-vel, egy különleges gyógyító hatású Anti-stressz masszázst sikerült kialakítani, mely a vendégeink véleménye szerint is egyedülálló.

Ezt látszik alátámasztani a 2013-ban, a The Aquincum Hotel Budapest szállodában leírt nemzetközi minőségellenőri vélemény, melyben az ellenőr kifejti, hogy élete legjobb masszázsélményét élte át. Az Ő véleménye hűen tükrözte a szálloda vendégeinek általános véleményét, e masszázzsal kapcsolatban. 

 

Még ugyanebben az évben, egy 70 éves nyugdíjas férfinek sikerült 6 hónap leforgása alatt - heti egy masszázzsal - kiegyenesíteni a gerincferdülését. Persze ehhez Ő is nagymértékben hozzájárult, a napi tornagyakorlatokkal és hogy hetente legalább 2-3 alkalommal eljárt úszni.
 
A következő elismerést a 2013-as és 2014-es, az EMU 6 napos balatonfüredi nemzetközi ultrafutó fesztiválon végzett munkámnak köszönhetően kaptam, a versenyzők és a szervezők egybehangzó véleménye alapján. E két versenyen 11 világrekord és 18 nemzeti rekord született. E versenyt 2016-ra a Nemzetközi Sportszövetség, a kiemelkedően magas színvonala miatt, Világ Kupa versennyé nyilvánította. Mára már úgy emlegetik, mint az ultrafutás Forma 1-e. A mai napig e versenynek vagyok harmad magammal a masszőre.

 
Vendégeim között egészséges, többszörösen műtött, gerincsérült betegek épp úgy előfordultak, mint sportolók, csípő-, illetve egyéb, más ízületi problémákkal küzdők.

2013 októbere óta dolgozom az Allee Bevásárlóközpont III.emeletén, a Gilda Max Fitness teremben. 2015 május végén kilépve az alkalmazotti szférából, önálló vállalkozást indítottam Greifen Sport Hungary Bt. néven, melynek köszönhetően a teremben működő masszázshelyiség Greifen Masszázs Stúdió néven vált ismertté, s nem csak a Gilda Max keretein belül. 2016 szeptembere óta alkalmazottam Páfrány Vivien, aki tökéletesen elsajátította az alkalmazott technikát, vendégeink legnagyobb örömére. Neki köszönhetően még többen élvezhetik e masszázs áldásos hatásait. Tevékenységünkről az itt dolgozók, a sportolni-járók és családtagjaik, valamint az eddigi hirdetések-, vagy ajánlás útján hozzánk eljutott vendégek elégedettsége tanúskodik.

Várjuk szeretettel a felüdülni, pihenni, kikapcsolódni, megújulni és/vagy gyógyulni vágyókat.
 
Üdvözlettel,

     Horváth Attila

ügyvezető és masszőr

Greifen Sport Hungary Bt