Anti-Stress Massage,
avagy
Stresszoldó Masszázsok


Stressz- és görcsoldó-. izomlazító-, relaxáló masszázsok!

Blokkoldástól a harmonizálásig, regenerálástól- az energetizálásig!

Akár egy kezelésen belül is!

Próbálja ki alakformáló-, bőrmegújító kezeléseinket is!

Rólunk

Frissítve: 2019.09.14.

 

Partnereink:

gallery/life 1 logo
gallery/web like facebook
gallery/nelly_logo_512x512-150x150
Weboldalunk

 

 

új címre költözött:

 

 

 

http://www.greifenmassage.hu/

 

 

 

Greifen Masszázs Stúdió

Greifen Masszázs Stúdió

Bérletek

 

   Figyelem!

Ez csak tájékoztató jellegű!

Mindig érdeklődjön az aktuális kedvezményekről!

A Cellulit masszázsbérletek esetében beépített kedvezmények vannak,

további kedvezmény nem vehető igénybe.

 

BÉRLETVÁSÁRLÁS

ÉS KEDVEZMÉNYEK

(Tájékoztató)

 

 1. Bérletet, masszázs gyakori igénye esetén érdemes váltani. Ez lehet akár heti egy, vagy több alkalom is, masszázs fajtájától, vagy igénytől függően.
   

 2. A Greifen Masszázs Stúdiónál vásárolt masszázsbérletek bármelyik helyszínünkön felhasználhatóak, függetlenül attól, hogy melyik helyszínen vásárolta azt.
   

 3. Minden bérlet a vásárlás napjától, az alkalom számával megegyező hétig, + 30 napig érvényes. (pl.: 10 alkalom = a vásárlástól számított 10 hét + 30 nap). A lejárat napját – kérésre a kezdő napját is - a bérleten feltüntetjük. Ha a bérleten a kezdő dátum nem szerepel, a kezdés a vásárlás napja.
   

 4. Lehet kérni kezdő dátum megjelölését (különösen ajándékozás esetén), ami nem haladhatja meg a vásárlástól számított 20. napot, és ehhez viszonyítva számítjuk ki a lejárat napját. Amennyiben kezdő dátum fel van tüntetve a bérleten, a megjelölt kezdő dátum előtt a bérlet nem használható fel.
   

 5. A határidő lejártával a bérlet érvényét veszti, az esetlegesen fennmaradó, fel nem használt masszázsok elvesznek, a kifizetett összeg vissza nem követelhető.
   

 6. Betegség-, baleset-, utazás-, kiküldetés-, nyaralás miatt történő akadályoztatás esetén a határidő hosszabbítható, az alábbiak szerint:

           
  a., - betegség, vagy baleset esetén az esemény bekövetkeztétől számított három napon belül
                    telefonon és emailben,

            b., - utazás-, kiküldetés-, üdülés (nyaralás) esetén előzetes egyeztetés alapján.
   

 7. A bérleten vásárláskor tüntetjük fel a bérlet számát, a masszázsfajtát és időtartamát, valamint a lejárati dátumot, illetve – kérésre – a kezdő dátumot. Hogy hány alkalommal vehető igénybe, azt, a bérleten található ki nem lyukasztott rácspontok jelölik. A bérlet minden egyes igénybevételekor egy rácspont kilyukasztásra kerül, így jól látható és ellenőrizhető a már igénybe vett és hátralévő masszázsok száma.
   

 8. Bérletek fajtái:
  Már 2 alkalomra is igényelhető.

  Egy bérletet, legfeljebb kétféle masszázsra lehet igényelni. Ugyanakkor lehetőség van - megbeszélés szerint - esetenként, alkalmanként, a már előre megvásárolt masszázsbérleten belül, hasonló értékű-, vagy ráfizetéssel magasabb értékű-, más jellegű masszázsra cserélni.
   

 9. A már megvásárolt bérletre hivatkozva alacsonyabb értékű masszázs igénybevétele esetén pénzvisszafizetés, beszámítás nem vehető igénybe.
   

 10. A bérletek 2-től 5 alkalomig 5%, 6-tól 10 alkalomig 10%, 11 alkalomtól 15% kedvezménnyel vehetők igénybe. A bérletet akár több személy is használhatja. Fontos, hogy mindig hozza magával, különben nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.
   

 11. FONTOS! Amennyiben az egyszeri masszázs alapára nem éri el az 5.000,- Ft-ot, akkor a 6-10, valamint 11 és további  alkalomra szóló bérlet is csak 5% kedvezményre jogosít.
   

 12. Különböző kedvezmények nem vonhatók össze. Minden esetben a legmagasabb kedvezményre jogosultságot kell alapul venni.

  

  Figyelem!
  A visszaélések elkerülése és a mielőbbi pótlás érdekében, a bérlet elvesztését-, eltűnését, haladéktalanul    

  jelezze az alábbi telefonszámon SMS-ben és az alábbi E-mail címen:

 

    Tel.: +36 30 319-8417, 
    E-mail: strefem@greifen.hu

 

Greifen Masszázs Stúdió