Anti-Stress Massage,
avagy
Stresszoldó Masszázsok


Stressz- és görcsoldó-. izomlazító-, relaxáló masszázsok!

Blokkoldástól a harmonizálásig, regenerálástól- az energetizálásig!

Akár egy kezelésen belül is!

Próbálja ki alakformáló-, bőrmegújító kezeléseinket is!

Rólunk

Frissítve: 2019.09.14.

 

Partnereink:

gallery/life 1 logo
gallery/web like facebook
gallery/nelly_logo_512x512-150x150
Weboldalunk

 

 

új címre költözött:

 

 

 

http://www.greifenmassage.hu/

 

 

 

Greifen Masszázs Stúdió

Stresszoldó Masszázs

Hátmasszázs (nyak-, váll- és vállövel, csípővel- és forgóval együtt) 30'

A nyakszirttől kiindulva átmasszírozva a nyakat, a csuklyás-izmot és a vállakat, haladunk a lapockát és hátközepet érintve a derék-, illetve a csípő irányában, átdolgozva a forgókat is, majd vissza.

Izomlazító, izomgörcs- és energiablokk oldó, harmonizáló, energetizáló masszázs. A legfontosabb pontok stimulálásával, váltakozóan gyengéd és erősebb technikával oldjuk ki az energiablokkokat, feszüléseket, letapadásokat, és harmonizáljuk az energiaellátást. Finom mozdulatokkal felszabadítjuk az elakadásokat, és a feltorlódott energiát egyenletesen elosztjuk. Ez a kezelés görcsoldó, ellazítja az izomzatot, nyugtató-, feszültségmentesítő hatású.
Megnyugvás a testnek, útmutatás a léleknek, adott esetben utazás a zene és a masszázs segítségével egy másik világba.

 

Teljes masszázs 60- és 90'

Akinek hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy fel tudjon oldódni, annak érdemes 60-, illetve a 90 perces kezelést igénybe vennie, akár csak a hátra összpontosítva is.

 

De igénynek megfelelően itt nem csak a hát, hanem a talpak-, lábak-, karok izomfeszülései-, letapadásai is oldhatók, és az arc is elegendő időt kap a nyugalom élvezetére. Az arc kezelésével tovább oldható a feszültség is, elősegíti a relaxációs folyamat elindulását, s ezt követi a fentiekben részletezett nyak-, váll-, hátmasszázs. Egy-egy masszázs nem minden esetben a megjelölt ideig tart, a jelzett időtartam a minimum időt jelöli. Az időtartam - kiváltképp a két rövidebb verzió esetében -, akár 20-25 perccel is hosszabbodhat. Ez minden esetben függ a vendég lelki- és fizikai állapotától, mely állapot legnagyobb részt masszázs közben mérhető fel. Ilyenkor derülnek ki a rejtett csomók, blokkok, letapadások, melyek oldásának-, enyhítésének időtartama a vendég lelkének- és/vagy izomzatának állapotától függően, változó.

 

Az általam végzett eljárás lényege, nem a szabott időn belül akár fájdalomokozás árán is megkísérelni a problémát megoldani, hanem magának a problémának a megoldása-, enyhítése-, amennyire lehet, fájdalomokozás nélkül. Ezen túlmenően, a masszázs közben -  természetesen vendégtől függően -, átbeszélhetők a különböző esetleges problémák-, betegségek-, de történhet a masszázs halk-, vagy hangosabb zenére-, viszonylagos csendben, lévén, hogy fitnessz teremről van szó, bár a masszázs külön, zárt helyiségben zajlik.