Anti-Stress Massage,
avagy
Stresszoldó Masszázsok


Stressz- és görcsoldó-. izomlazító-, relaxáló masszázsok!

Blokkoldástól a harmonizálásig, regenerálástól- az energetizálásig!

Akár egy kezelésen belül is!

Próbálja ki alakformáló-, bőrmegújító kezeléseinket is!

Rólunk

Frissítve: 2019.09.14.

 

Partnereink:

gallery/life 1 logo
gallery/web like facebook
gallery/nelly_logo_512x512-150x150
Weboldalunk

 

 

új címre költözött:

 

 

 

http://www.greifenmassage.hu/

 

 

 

Greifen Masszázs Stúdió

Királyvári Nikolett írása    

                                                               

   "Kedves Atti!

Köszönöm neked, hogy a testi gyógyítás mellett, a lelkemet is ápolod. A legelső alkalmat sosem felejtem el.... (sírtam) és nem a fájdalomtól, hanem attól a csodától amit átélhettem-, élhetek minden alkalommal ha nálad járok.

Hálás vagyok neked! Ü.   Niki"      2014. 02. 14.

 ////////////////////////////////////////////////////

 

      "GRX Zsolt Vagyok! 


Ati személyében egy nagyon lelkes-, alázatos masszőrt ismertem meg, aki rugalmas és odaadó, valódi pozitív élményt okoz a masszázsával. Ezen kívül emberi mivoltja is megkérdőjelezhetetlen.

TISZTA SZÍVBŐL AJÁNLOM MINDEN NYITOTT EMBERNEK

 GRX     2014-02-23"

 ////////////////////////////////////////////////////

 

 "Katalin Nagyné Petres

Minden nap figyelem, amikor net közelben vagyok!! Másnak is nagyon tudom ajánlani!!Egy kezelés erejéig legalább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

2014.07.27."

 //////////////////////////////////////////////////

 

 "Nehéz Viktória

"Csak ajánlani tudom mindenkinek Attila masszázsát, nekem nagyon sokat segített!!!

 2014. 09. 26."

 

 //////////////////////////////////////////

 

Buri Tünde bejegyzése

 

"Kedves Attila
Nehezen szántam rá magam a 10 alkalmas cellulitisz masszázsra (30perces), tudván, milyen fájdalmas. Az eredmény viszont minden várakozásomat felülmúlta: 5 hét után változatlan paraméterek mellett (ugyanannyi mozgás, változatlan táplálkozás + folyadékbevitel), a narancsbőr 70-80%-a eltűnt.

A sikeren felbuzdulva "beneveztem" két egyórás görcsoldó masszázsra is, és már csak azt sajnálom, hogy ritkán adódik alkalmam eljönni, mert heti 1-2 alkalommal biztosan járnék továbbra is.
(OK, nem a cellulitiszre )

Köszönettel
  Tünde                                 2015. február 17."

//////////////////////////////////////////////////////

 

"Kedves Atti!
Nagyon Köszönöm "arany kezedet"!
Hátammal, vállaimmal és lábaimmal is nagyon jót tettél!
1 év alatt harmadik bérlet váltása előtt is jöttem majd minden héten, de háti izomzatom teljesen rendbe jött, jobb lábamon a visszerek is rendeződtek (eltűnt a kidudorodás).
További jó ténykedést, egészséget, és ilyen jó masszírozásokat!

2015.04.02.

                                Köszönettel, Nagyné Kata

U.i.: A közérzetem és a hangulatom sokkal jobb, amióta hozzád járok!"

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

"KEDVES ATTILA

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A MASSZÁZST!
ISMÉT!
MÉG ILYEN JÓKEZŰ MASSZŐRREL NEM TALÁLKOZTAM!
CSAK ÍGY TOVÁBB!
JÖVÖK LEGKÖZELEBB IS!

 

ÜDV,
GYŐRI GÁBOR

 

2015.04.16."

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

"Attinak nagyon köszönöm, hogy újból érzem a talpamat, amit 2010 október 19. óta sajnos stroke következtében nem éreztem.

 

Gyöngyösi Andrea"
/2015.05.28./

///////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

"Kedves Attila

Az évtizedeken át a számítógép előtti görnyedéstől kialaklt rossz tartást és az azzal járó problémákat nagyon jól kezeli a különleges, reikivel kombinált masszázs! Örülök, hogy megtaláltam az Allee-ban!

Köszönettel,

                      Dajka Béla

 

2015. június 4."

 

 ////////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"2015.08.04.

Állandó fejfájással küzdöttem, amikor egy belső sugallat elvezetett ide. Már első alkalommal könnyebben mentem haza, majd hetek, hónapok alatt, újra fájdalom nélkül teltek a napok. Mondanám, hogy újra a régi lettem, de azt hiszem, a plusz, amiért azóta is hűen ide járok, az az, hogy rengeteget tanulok magamról. Így jobb leszek, minden alkalommal adsz nekem, és ez az, ami igazán fontos. Az elmúlt hónapokban jobban megismertem magam, ami kiemelendő: a korlátaim is. Küzdök, pontosítok: küzdünk. De azt kívánom, hogy minden küzdelmes háború ilyen legyen!

Köszönöm
                   Noémi"

 

///////////////////////////////////////////////

 

   Mérhetetlen köszönet !!!

Eszteri Dávid vagyok személyi edző,  IFBB Versenyző (Men’s Phisyque, Testépítés) kategóriában,

egyben 7x Magyar Bajnok, Olimpiai 4., Világbajnok 5. helyezet.

Közel 2. éve ismertem meg Attilát, mikor eljött a Gilda Max-ba masszőrként. Rögtön megtaláltuk egymással a közös hangot és egyúttal  rávettem magam , hogy kezei alá fekszem. Számomra, mint versenyző, nagyon fontos a nyújtás fontossága. Úgy éreztem, hogy ehhez az izomzathoz kell más segítsége a nyújtáshoz, regenerálódáshoz, izom rugalmassága megtartásához. Ezt ő is támogatta. Így jöhetett is a masszázs. Éppen verseny felkészülésben voltam, mikor ez történt. Amit átéltem masszázs alatt, azt nem lehet elmondani se leírni, meg kell tapasztalni !!! Valami fantasztikus feltöltődés és energia járta át a testem. Olyan mértékben javulás állt fel a lazaságban 1 alkalom után, amit nem hittem volna! Arról nem beszélve, hogy a pózok kitartása, végrehajtása játszi könnyedséggel ment. Így kértem a segítségét a továbbiakban rendszeresre vettük a masszázst. A Világ Bajnokságra mértani pontosságú szimmetriát hozott elő a hátamon, ami emberek meglepődését okozta, de még jómagam sem akartam elhinni! Ez az időszak, a bele adott energiája, keze munkája meghozta gyümölcsét, sikerült a döntőbe jutnom és elhoztam az 5. helyet!

Mai napig nem tudom meghálálni neki mind azt, amit tett ezért. Egy fantasztikus ember, rengeteg jó tulajdonsággal, felhőtlen kisugárzással + energiával és intelligenciával!!! Nagyon Köszönöm Neked !!! Köszönöm, hogy a nehéz helyzetekben ott Voltál mellettem és bíztattál “pofoztál” át!!!! J

Aki szeretné életét picit egyenes útra terelni, rendbe szedni, testi értékeit megtalálni és jóízűen tükörbe nézni, az ne hagyja ki ezt az alkalmat !!!!! Garantálom, hogy úgy jön el, amit még nem élt és tapasztalt meg!!!!

 

BARÁTSÁGUNK VÉGET NEM ÉRŐ!!!! :)"

Bp. 2015.09.30.

///////////////////////////////////////////

 

"Kedves Attila!

Szeretném megköszönni, hogy segítettél a vállfájdalmamon és a vendégeim nevében is szeretnék köszönetet mondani, hogy segítesz rajtuk. A kezeid alatt mindenki felfrissül és megújul!

Köszönjük!
                  Tóth Reni

                                                                  2016.04.05."
/////////////////////////////////////////////

 

"H.P. Edina

Attilával a Berber Beauty-n keresztül április elején ismerkedtem meg. Dr. Lauter Eleonóránál egy olyan karcsúsító csomagot vásároltam, aminek része volt Attila BB termékekkel végzett spéci cellulit masszázsa. Tehát. A 8 alkalmas kezeléssorozat első felében kizárólag Tőled vártam az” eredményt”. Így utólag nem vagyok rá büszke,de ekkoriban még nemigen sportoltam semmit és nem voltam túl tudatos az étkezés terén sem… A folyadékot is csak azért döntöttem magamba,mert Te rögtön kiszúrtad,ha nem ittam eleget…Aztán tapintatosan célozgatni kezdtél rá,hogy lassacskán hozzátehetném a magam részét a történethez. Vettem a lapot. Hamar rájöttem, hogy ha többet iszom, nem vagyok folyton éhes. A heti 2 masszázson és a BB termékek kenegetésén túl jobban odafigyeltem az étkezésemre, és barátságot kötöttem néhány otthoni! erősítő gyakorlattal is. Ja,és heti egyszer szaunáztam is,ahogy javasoltad. Sose lehet tudni alapon ,hátha netán erre is rákérdeznél… Az egyenleg 7 hét alatt 8 kezelést követően mínusz 10 kiló és kitudjahány centi, mínusz 2-3 ruhaméret, feszes & ruganyos bőr és majdnem totális kiegyensúlyozottság lett . Mostanában szuper élményeim vannak: 3 gyermekes anyukaként a gyerekosztályon nézelődve is rábukkanok álomdarabokra. És el sem hiszem… ilyen még sosem volt… létezik, hogy szoknyából 34-es lett a méretem??! Köszönöm,köszönöm,hálásan köszönöm a profi masszázst,és az összes többit is!!! És hogy méltassalak még egy picit… szóval a majdnem két hónap alatt nemcsak a testemen, de a lelkemben is nyomot hagytál, de rendesen… Nem tehetek róla, de ez a gyengém, amikor valaki szakmailag és emberileg is ennyire a helyén van, mint Te. Bárcsak jó sok ilyen embert tudhatnék magam és a családom közelében!!! Bárcsak, bárcsak, bárcsak…

2016.05.29."

///////////////////////////////////////////

 

"Sportsérülésem után Attila komoly fejlődést csinált az izmaimban. Több masszőrt megjártam már, nála érzem azt, hogy anatómiailag érti és kiválóan érzi, hová kell a hangsúlyt fektetnie.
Gyakorlatilag megdöntötte a masszázsról alkotott eddigi képemet. Néhány kezelés után izmaim és mozgásom az eredeti állapothoz kezd hasonlítani

2016.08.10.
                                                                Szabó Miklós György"

///////////////////////////////////////////////

 

"Kedves Ati!

Nagyon szépen köszönöm, egy csoda vagy!
Fogok még jönni hozzád biztosan!
Fantasztikus masszőr vagy

2016.12.03.

Réka"!

//////////////////////////////////////////////////

 

"Kedves Attila, most vagyok itt harmadik alkalommal, de már az első alkalommal gyönyörűen elmúlt a csípőfájásom.
Nagyon tetszik, hogy a betegségek kiváltó okait is jól elmagyarázod - az ember lelkével is törődsz, nem csak a testével. Nagyon jó a technikád, erre szokták azt mondani: arany kezed van.

Köszönöm.

2016. december 15.          Zsigmond Krisztina"

/////////////////////////////////////////////////

 

"Mindenkinek ajánlom Attila masszázsát. Olyan egyedi módszert fejlesztett ki, ami nálam, régóta húzódó izomfájdalmakat oldott meg, és a folyamatos karbantartással ezek a fájdalmak eltűntek. Nem mechanikusan dolgozik, hanem az adott ember, adott problémáját kezdi el megoldani. Szisztematikus, alapos, és nem az órát nézi.

2018.03.01.

Cseresnyés János"

 ////////////////////////////////////////////////

 

Egy Facebook-os posztunkhoz írt hozzászólást egy kedves vendégünk:

 

"Horváth Attila masszőr szaktudása magas színvonalú. Az elvállalt "pácienseket" komolyan veszi, munkáját mindig legjobb tudása szerint végzi. Hosszabb ideig dolgozik a pácienssel, mint a számára megszabott idő. Nagyon türelmes. Elfogad minket olyannak, amilyenek vagyunk. Teljesen biztonságban érezheted magad őnála. A kezelés után új emberként távozhatsz Tőle. A hatás fenntartásához állapottól függően a továbbiakban rendszerességre lesz szükséged. Emberként nagyon becsületes, és nem spórol az energiáival. Jómagam is teljes mértékben megbízom benne.

- Szász Katalin - "

2018.03.28.

/////////////////////////////////////////////////

 

"Nagyon szeretek Attilához és Vivienhez is járni, mert mindkettőjüknél gyakorlatilag ugyanazt a masszázstechnikát és figyelmességet kapom, amiért ide járok már évek óta. Nagyon megszerettem Vivit is, mert múltkor, mikor térdpanaszaim voltak, ránézett, megmasszírozta a térd körüli izmokat is, pedig hátmasszázsra jöttem, és érdeklődött a továbbiakban is, hogy hogy javul a térdem.

Köszönök mindent

Molnár Ádám"

2018.04.17.

 

Greifen Sport Hungary Bt.